Kustpark Strand Westende

Een fantastische vakantie is dichterbij dan u denkt! Op slechts enkele honderden meters van de Belgische kust ligt Kustpark Strand Westende – de ideale bestemming voor een korte of langere vakantie dicht bij huis. Vanuit Kustpark Strand Westende kunt u comfortabel en ontspannen genieten van al het goede dat de Vlaamse kust te bieden heeft op gastronomisch, recreatief en historisch gebied.

Kustpark Strand Westende, onderdeel van kampeerorganisatie BestCamp, is geopend in 2010 en specialiseert zich in het aanbieden van luxe chalet stacaravans aan zee. Het vakantiepark onderscheidt zich op drie kernpunten:

  • Luxe
  • Comfort
  • Locatie

Kiest u voor Kustpark Strand Westende, dan kiest u voor een zorgeloze vakantie aan de schitterende Vlaamse kust. Op het goed onderhouden en kindvriendelijke park kunt u heerlijk ontspannen, terwijl het recreatieteam ervoor zorgt dat uw kinderen zich niet vervelen. Maar ook buiten het park is genoeg te doen voor jong en oud.

De rijkdom van de Kuststreek: meer dan zon, zee en strand

De ideale manier om de Belgische kust te verkennen is met de Kusttram. De tramlijn begint in Knokke nabij de Nederlandse grens en eindigt in Adinkerke, vlakbij de grens met Frankrijk. De lijn loopt onder andere door bekende familiebadplaatsen als Oostende en Nieuwpoort en uiteraard ook Westende. Gaat de Kusttram iets te langzaam voor u, dan kunt u natuurlijk ook voor de achtbanen van pretpark Plopsaland De Panne kiezen.

Een bezoek aan het middeleeuwse stadscentrum van Brugge, UNESCO-werelderfgoed sinds 2000, mag natuurlijk ook niet ontbreken in uw verblijf. Het Venetië van het Noorden, geroemd om haar schitterende kanalen, ligt op ongeveer een half uur rijden van Kustpark Strand Westende. ’s Avonds kunt u nagenieten met een echt Belgisch streekbier bij een van de vele uitstekende restaurants of terrasjes in de buurt van Kustpark Strand Westende. U voelt zich een echte Bourgondiër.

Accommodatie

Voor uw verblijf bij Kustpark Strand Westende heeft u de keuze uit drie verschillende luxe chalet stacaravans die het comfort en de privacy van thuis combineren met de vrijheid van kamperen in de natuur. Iedere stacaravan staat op een eigen perceel van circa tweehonderd vierkante meter en is van alle gemakken voorzien. Of u nu met groot gezelschap, jonge kinderen of gewoon met zijn tweetjes op vakantie gaat, Kustpark Strand Westende heeft accommodatie die bij u past.

Op veler verzoek biedt Kustpark Strand Westende in samenwerking met Kompas Camping Westende sinds kort ook de mogelijkheid om een verblijf in een chalet stacaravan te combineren met een eigen kampeerplaats. De kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting en naar wens ook met een watertappunt. Indien u op zoek bent naar een camping belgie kust dan kunt u bijna niet mis gaan met Kustpark Strand Westende!